Etno mreža u Delta Sitiju

Tradicionalne rukotvorine u modernog šoping molu

Beograd, 4. novembar - Od danas, posetioci šoping mola „Delta Siti“ uz brojne svetske robne marke mogu pronaći i tradicionalne srpske rukotvorine “Etno mreže”. Ova strukovna organizacija žena, čiji su radovi postali sinonim za rafiniran spoj tradicionalnih tehnika i modernog dizajna, na prvom spratu tržnog centra izložila je odevne predmete, suvenire i predmete za opremanje enterijera – radove žena iz svih krajeva Srbije. Svi proizvodi koji se nalaze na štandu “Etno mreže” su ručno rađeni unikati, opremljeni adekvatnim pakovanjem i sertifikatima.

Posle prodavnice na aerodromu “Nikola Tesla” i promotivne prodajne izložbe u Robnoj kući “Beograd”, Delta Siti je treće mesto u Beogradu na kome zainteresovani građani, domaći i strani turisti, mogu uživati u srpskoj tradiciji i etno motivima, i gde mogu kupiti ručno rađene šalove, kape, rukavice, tradicionalne srpske peškire, torbe od pustovane vune, torbice za pasoš i mnoge druge proizvode. Saradnja Etno mreže i Delta Sitija još jedan je u nizu dokaza da su tradicionalne vrednosti uvek aktuelne, jer se unikatne srpske rukotvorine savršeno uklapaju u ambijent modernog tržnog centra.

Etno mreža je nedavno imala izložbu svojih proizvoda i na jubilarnoj, 30. beogradskoj Nedelji mode (Fashion Week), na kojoj je bila prisutna kroz saradnju sa poznatim modnim kreatorom Slobodanom Batom Spasojevićem. On je za svoju novu kolekciju pod nazivom „City Folk Time“, inspirisanu etno motivima, koristio proizvode i detalje sa radova članica Etno mreže.

smrtovnice Osmrtnice