Svečana dodela UN Women grantova za osnaživanje žena

Etno mreži je odobren projekat „Žene sa sela kao pokretači ruralne ekonomije“ u okviru poziva koji je raspisao UN Women. Svečanost potpisivanja ugovora o sprovođenju projekta upriličena je u Konaku kneginje Ljubice uz prisustvo zvaničnika NJ.E. Sema Fabricija, šefa delegacije Evropske Unije u Srbiji, Jelene Sekulić Nedeljković, programske menadžerke UN Women, Jadranke Joksimović, ministarke za evropske integracije i prof. dr Zorane Mihajlović, potpredsednice Vlade Republike Srbije.

Tim povodom upriličena je vođena tura po muzeju i odlomak iz monodrame „Na kafi kod kneginje Ljubice“. U okviru ceremonije dodele grantova, Etno mreži je ugovor o donaciji uručila ministarka za evropske integracije, Jadranka Joksimović.

Uz podršku za koncept rada predložen projektom, Etno mreža je ovom prilikom potvrdila i svoj kapacitet i zadovoljila visoke kriterijume za sprovođenje projekta po zahtevnim pravilima finansijera.

Projekat će biti sproveden u narednih godinu dana i obuhvatiće osnaživanje i promociju 3 udruženja, članica Etno mreže, kao pokretača ruralne ekonomije u svojim sredinama.

viber image.jpg
viber image1.jpg
viber image2.jpg
viber image3.jpg
viber image4.jpg
viber image5.jpg
viber image6.jpg
viber image7.jpg
viber image8.jpg
viber image9.jpg