Etno mreža na „Beogradskoj zimi“

Na poziv Skupštine grada Beograda, Etno mreža uz podršku NALED-a učestvuje u programu gradskog dočeka 2017. kroz jedinstvenu izložbenu postavku na Trgu republike u trajanju od 3.12.2016.-1.2.2017.

Na poziv Organizacionog odbora manifestacije, Etno mreža je pripremila rafiniranu postavku tradicionalnih rukotvorina koju će upotpuniti programom javnih časova na temu tradicije i demonstracije tradicionalnih tehnika za sve posetioce manifestacije.

Uz podršku NALED-a, biće organizovano predstavlјanje lokalnih brendova i ponude autentičnih proizvoda i hrane sa geografskom oznakom iz različitih regiona Srbije (Pirot, Sombor, Leskovac, Inđija i Pančevo). U okviru ove ponude Beograđanima i gostima će biti predstavljeni bezdanski damast, banatska šara, somborski sir, leskovački ajvar, pirotska peglana i kačkavalj, i drugi autentični proizvodi koji inače nisu dostupni u Beogradu.

Uz podršku stranih ambasada, institucija partnera i Skupštine grada, Etno mreža i NALED će medijski promovisati odabrane lokalne brendove u javnosti jer oni čine temelj ekonomskog razvoja i oplemenjuju turističku ponudu Srbije.

smrtovnice Osmrtnice