Saradnja Etno mreže i Biomelema

Београд, 21. фебруара – У просторијама удружења „Беоетновизија“, Етно мрежа и компанија Биомелем представили су традиционалне рукотворине жена из целе Србије, као и креације настале у оквиру пројекта „Soul inclusive”. Под насловним мотоом “Made in Serbia”, брендови који су постали симбол за традицију, искуство и квалитет, приказали су начин на који се врхунски савремени производи могу савршено уклопити у паковање инспирисано традицијом.

Пријатно дружење организовано је у аутентичном амбијенту декорисаном традиционалним, а модерним рукотворинама Етно мреже, а међу гостима су били представници компанија, партнери Етно мреже и Биомелема, ауторке рукотворина, али и чланица српског парламента Дубравка Филиповски и представница Националне агенције за регионални развој.

Виолета Јовановић, председница Управног одбора Етно мреже, и Зоран Илић, директор компаније Биомелем, изразили су задовољство због остварене сарадње и истакли да је ово сјајна прилика за повезивање традиционалних вредности и модерних производа. Они очекују да ће убудуће још више компанија препознати врхунске српске производе и да ће уврстити рукотворине међу своје ексклузивне пословне поклоне за сараднике и пословне партнере.

Ова презентација одржана је као једна од активности у оквиру пројекта „Запошљавање у руралним подручјима“ који финансира Делегација Европске уније у Републици Србији, а реализује Етно мрежа, у сарадњи са својим партнерима.

smrtovnice Osmrtnice