Poziv za angažovanje marketing stručnjaka

POZIV ZA ANGAŽOVANJE MARKETING STRUČNJAKA U OKVIRU PROJEKTA „ZAPOŠLJAVANJE U RURALNIM PODRUČJIMA“

OPIS POSLOVA MARKETING EKSPERTA

1. UOPŠTENO

U okviru ovog zadatka, u cilju povećanja proizvodnje i prodaje tradicionalnih rukotvorina i poboljšanja korišćenja tržišnih mogućnosti, biće ugovorene usluge marketing stručnjaka. On ili ona će biti zadužen za razvoj marketing strategije Etno Mreže za plasman rukotvorina na tržištu i definisanje novih marketinških aktivnosti u saradnji sa svim projektnim partnerima i osobljem Etno Mreže. Osim toga, stručnjak će razviti standardne trening pakete za Mobilni trening centar.

2. OPIS POSLOVA

Aktivnosti

1. Razvoj marketing strategije za Etno mrežu

2. Razvijanje 3 nove marketing aktivnosti

3. Tehnička pomoć u razvoju standardnih trening paketa za Mobilni trening centar

- U sklopu ove aktivnosti, marketing stručnjak će pružiti tehničku pomoć osoblju Etno mreže u procesu razvoja standardnih trening paketa za Mobilni trening centar, sa svrhom da odgovore specifičnim poslovnim zahtjevima obrtnika. Zajedno sa ostalim relevantnim konsultantima, radiće na razviju trening paketa i povezanih materijala za obuku. Sledeći paketi će biti razvijeni: Start ap paket, Paket analize proizvoda, Informacije o proizvodima, Marketing paket, Onlajn paket i Test marketing paket. Zaposleni Etno mreže će uz pomoć podugovorenog marketing stručnjaka pripremiti materijale.

3. USLOVI

Kvalifikacije i veštine

- Najmanje univerzitetska diploma
- Znanje MS Office programa
- Znanje engleskog jezika
- Organizacijske veštine
- Prezentacijske veštine


Profesionalno iskustvo

- Najmanje 3 godine iskustva u poslovnom razvoju ili marketingu (priprema strategija poslovnog razvoja ili marketing strategije, razvoj proizvoda i njihova promocija). - Iskustvo na razvoju akcijskih planova i marketing strategija. - Iskustvo u razvijanju